Na Instagram profilu “Moj Beograd” danas je objavljen snimak iz restorana na Autokomandi, na kom se vidi kako su muškarac i žena s dvoje male dece navodno uzeli torbicu koju je zaboravio drugi gost.

U torbici je, kako se navodi, bilo 12.000 evra. Vlasnik Iso Murić sada nudi novčanu nagradu za onog ko prepozna ovaj par.

– Dana 4. novembra, pre početka fudbalske utakmice u restoranu Staro Užice na Autokomandi, za stolom desno sedela su dva muška lica, jedan od njih koji nosi crnu jaknu ostavio je torbicu na stolicu ( zaboravio). Nakon njihovog odlaska , za sto sedaju majka i dva maloletna dečaka, posle par sekundi im se priključio otac, koji je uz širenje trenerke ( prikrivanje kamere radi zaštite majke) uzeli torbicu u kojoj se nalazio novac -12000€ i kompletna dokumenta na ime Iso Murić. Ukoliko neko prepozna porodicu sa slike i snimka da se javi u inboks – novčana nagrada za informacije !!! – navedeno je na Instagram profilu „Moj Beograd“.

Snimci sa sigurnosnih kamera poslati su nadležnim organima, a očekuje se da muškarac koji je odneo torbu uskoro bude uhapšen.

https://www.instagram.com/p/CV-HyRYsKji/?utm_medium=copy_link

Share.