Javnost posljednjih dana bruji o Splićanki koju je posljednju zvao Matej Periš iz Splita, koji je nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. decembar.

Naime, radi se o Maji Sopti također Splićanki koja je u vrijeme njegovog nestanka bila u Beogradu. Ona je rekla da se ona i Matej znaju odavno jer je njena majka njemu bila učiteljica, a također, on se druži s njenim bratom, koji nije pošao na novogodišnje putovanje u Beograd.

Ranije je, nakon što se saznalo za nju u javnosti da je povezana s Matejem, povukla i obrisala sve profile na društvenim mrežama i nije željela komunikaciju s novinarima sve do juče.

U međuvremenu, na internetu se pojavila njihova zajednička fotografija, koja pokazuje da se oni zaista druže. Maja je u jučerašnjoj izjavi za medije rekla da joj je žao što se Mateju nije javila na telefon.

Podsjećamo, Matej je nestao noć uoči Nove godine u Beogradu gdje je boravio sa društvom. Njega su nadzorne kamere snimile kada je istrčao iz kluba u Beton hali i otišao do Save promenade, gdje se približio rijeci Savi. Nakon toga mu se gubi svaki trag.

Share.