Još jedna policijska uprava u Hrvatskoj nije objavila da je policajac vozio pijan.

Pijani policajac skrivio je saobraćajnu nesreću koja se dogodila 1. aprila 2024. godine, ali policija o tome još nije pisala u svojim saopštenjima.

Naime, sve se dogodilo u večernjim satima na području Valpova kada se zabio u autu u kojem su bili muž, žena i dvoje djece, piše portal Danica.

Podsjetimo, PU primorsko-goranska nije obavijestila javnost o policajcu koji je alkoholisan vozio u suprotnom smjeru po autoputu A6 i zabio se u auto pa pobjegao s mjesta udesa.

Što se tiče saobraćajne nezgode kod Valpova, iz policije su za Danicu potvrdili da se to dogodilo u 21:35 sati.

“Policijski službenik Policijske uprave osječko-baranjske se izvan službe u privatnom osobnom automobilu osječkih registracijskih oznaka kretao državnom cestom DC517 iz smjera Ivanovaca kada je na cestu pred vozilo istrčao zec. U tom je trenutku došlo do naleta vozila na zeca koji je odbačen na bankinu gdje je uginuo. Vozilo je uslijed naleta na divlju životinju prešlo u suprotni kolnički trak, gdje se sudarilo s automobilom osječkih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak, a u kojem je bilo još troje putnika.

Nitko od vozača ili putnika nije ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid. Obavljenim alkotestiranjem utvrđeno je da je policijski službenik imao 1,01 promil alkohola, dok drugom vozaču nije utvrđen alkohol u organizmu. Protiv policijskog službenika podnesen je optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja i na mjestu mu je uz naredbu o određivanju mjere opreza oduzeta vozačka dozvola. Protiv drugog vozača također je podnesen optužni prijedlog”, kazali su iz osječke policije.

Vozač (40) nije imao vozačku, a dijete nije bilo u dječjoj sjedalici, doznaje portal Danica.Izvor:
Share.