Na društvenim mrežama osvanuo je snimak stravične nesreće u Novom Pazaru u kojoj je nastradala djevojčica M.Ž. (15) na pješačkom prelazu.

Na uznemirujućem snimku vidi se djevojčica koja prelazi ulicu na obilježenom pješačkom prelazu kada na nju nalijeće automobil “golf” kojim je upravljao B.H. (17) koji je vozio sa probnom dozvolom.

Od jačine udara djevojčica je odletela u vazduh, a potom je pala na asfalt direktno pod točkove bijelog kombija koji je prešao preko nje, prenosi Blic.

Vozač kombija je potom usporio, izašao iz vozila, a šta se nakon toga dogodilo nije poznato. U saopštenju policije se navodi da je on napustio mjesto nesreće, nakon čega je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Policija je izašla sa saopštenjem da je mladić (17) uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja. Takođe, uhapšen je i S. Ć. (58) iz Novog Pazara, koji se tereti da je izvršio krivično djelo nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči da je jutros u naselju Mur upravljajući „golfom“, sa probnom vozačkom dozvolom, na pješačkom prelazu, udario petnaestogodišnju djevojčicu koja je od zadobijenih povreda preminula.

S. Ć. je, kako se sumnja, potom kombi vozilom prešao preko tijela djevojčice i napustio lice mjesta.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanja do 48 časova.Izvor:
Share.