Snežana Stević, lažna zubarka koja je radila ozbiljne tretmane i stomatološke zahvate, otkrivena je nakon što je tužilaštvu i policiji stigla anonimna prijava da se provjeri njena diploma.

Kako se saznaje, fotokopija tog dokumenta otkriva da u potpisu stoji ime dekana koji u tom periodu nije bio na funkciji, kao i da navedena godina upisa i diplomiranja ne odgovaraju dužini studiranja.

“Proverom naše dokumentacije, ustanovili smo da ne posedujemo evidenciju iz perioda dok je navodno, studirala na našem fakultetu, jer je celokupna dokumentacija ostala u Prištini, posle nasilnog napuštanja matičnih prostorija”, odgovorili su sa Medicinskog fakulteta u Prištini.

Kako dalje navodw, poslali su dopis Rektoratu Univerziteta u Prištini – Kosovska Mitrovica i zamolili ih da dostave potrebne informacije.

“Obavestili su nas da se diploma navedenog kandidata ne nalazi u postojećoj Evidenciji o izdatim diplomama Univerziteta u Prištini”, zaključuju u odgovoru.

Kada su Snežanu Stević na saslušanju pitali da navede ispite koje je polagala, lažna zubarka je navela jedan ispit i stala.

“Ona ne zna ni nazive ispita na stomatologiji. Univerzitet u Prištini kaže da nikada nije ni studirala, a kamoli završila”, kaže izvor “Blica”.

O prijavi protiv lažne zubarke je govorio i dr Milojko Jovanović, direktor Stomatološke komore Srbije. On je ispričao da su prijavu dobili iz UKP-a 16. novembra 2023. godine.

“Na osnovu prijave, ja sam naložio dekanu Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici da se istraži, jer oni pripadaju Univerzitetu u Prištini. I ta koleginica, takozvana, uopšte nije bila na tom fakultetu, niti je imala tu diplomu. Ono što je zanimljivo u celoj toj priči, ona je na toj diplomi napisala da je fakultet završila za četiri i po godine, a fakultet traje pet godina minimum”, navodi Jovanović.

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svedoče brojne fotografije koje je dijelila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se vidjeti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako se saznaje, u pitanju je jedan salon ljepote na Novom Beogradu.

Osumnjičena je uživala i u društvu poznatih, a nudila je i velike popuste na tretmane.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrijednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Kako se nezvanično saznaje, tokom nestručnih medicinskih zahvata lažna zubarka je oštetila 40 osoba. Za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

Share.