Kućna pomoćnica S. S. (48) iz Smoljinca kod Požarevca uhapšena je zbog sumnje da je drogirala i pokrala dvojicu muškaraca u čijoj je kući radila.

Kako nezvanično piše Kurir, S.S. je juče uhapšena.

– Muškarci koji su je angažovali da im kuva i sprema po kući primijetili su da se osjećaju loše u posljednje vrijeme, te da počinje da im nedostaje novac u kući. Prije dvije nedjelje završili su na ispiranju želuca, a ispostavilo se da su bili drogirani velikom količinom tableta za spavanje – priča izvor Kurira i nastavlja:

– Oni ni tada nisu posumnjali na kućnu pomoćnicu koja je dolazila kod njih pošto su sami stanovali u kući, ali su polako počeli da povezuju stvari.

Navodno, kada su shvatili da ih pomoćnica, inače mještanka, drogira, obratili su se policiji.

– Ispostavilo se da je ona usitnjavala tablete za spavanje i sipala im u hranu i piće. Kada bi domaćini, inače gastarbajteri, zaspali, ona je navodno uzimala od njih novac koji su držali u kući – priča sagovornik Kurira upoznat sa istragom.

Kako se sumnja, S. S. je od nesrećnih ljudi uzela oko 200.000 dinara. – Ona je privedena u Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu, a u narednim danima biće ispitani i oštećeni muškarci – dodao je izvor Kurira.

Share.