Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP koja je uhapšena zbog sumnje da je pomagala mafijašima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, ali i da je sama upletena u nekoliko likvidacija, napravila je pravi haos juče u pritvoru, piše Informer!

Hrkalovićeva je, tvrde izvori, najstrašnije pobjesnila kada je saznala da je odbijena žalba njenih advokata koji su tražili ukidanje pritvora. Bila je toliko bijesna, prenose upućeni, da je skoro sat vremena na sav glas vikala tako da su gotovo svi u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda mogli da je čuju.

– Dijana je jako teško podnijela vijest da ostaje u pritvoru… Čim je čula za to, odmah je počela da viče! Urlala je na sav glas: “Neću samo ja da trunem u zatvoru! Ako ja progovorim, ako ja kažem sve što znam, mnogi će na robiju!” – prenosi izvor.

Krivično vanpretresno vijeće Posebnog odjeljenja Višeg suda u Beogradu juče je odbilo žalbu branilaca Dijane Hrkalović. Njeni advokati žalbom su tražili da se preinači rješenje sudije za prethodni postupak i da joj se pritvor ukine i omogući odbrana sa slobode. Oni su u žalbi tvrdili da Hrkalovićeva nikako ne može da utiče na svjedoke, jer su svi predloženi svjedoci policajci, pa tako na njih niko ne može da utiče!?!

Share.