Bivša državna sekretarka MUP, Dijana Hrkalović, navodno je, imala presudnu ulogu u likavidaciji poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Još se nagađa o tome šta je zapravo bio motiv tolike mržnje Hrkalovićeve prema advokatu, koji je bio branilac Luke Bojovića, ali i drugih koji se vezuju za škaljarski klan. Kako su mediji objavili navodno je postojala i lična netrpeljivost Hrkalovićeve prema advokatu, jer je on navodno imao u posedu njene erotske fotografije koje je slala jednom pripadniku podzemlja s kojim je bila u vezi.

– Očito je da je Ognjanovića mrzela više od bilo koga. Naime, postoje dokazi da je od Zvicera, kao moćnog vođe kavačkog klana, zahtevala da uz logistiku koju će mu ona pružiti preko MUP, likvidira advokata. Međutim, iako je Ognjanović branio i bio blizak s njegovim protivnicima, Zvicer je to odbio iz njemu znanih razloga – naveo je izvor Kurira.

– Hrkalovićevu međutim to nije zaustavilo, niti je ona zbog Zvicerovog odbijanja odustala. Našla je drugog izvršioca, Darka Eleza, koji je inače blisko sarađivao s “kavčanima” – otkriva sagovornik upućen u istragu i dodaje da to jasno ukazuje da su Zvicer i Hrkalovićeva bili ravnopravni u donošenju odluka i da nije morala da ima njegovu saglasnost za bilo šta što odluči da učini.

Lider radikala Vojislav Šešelj tokom gostovanja na Pink televiziji obelodanio je dokumenta za koja tvrdi da su policijski zapisi tajno snimanog razgovora između pokojnog advokata Ognjanovića i pokojnog kuma Luke Bojovića Dragoslava Miloradovića Galeta, koji je takođe ubijen.

Share.