in

Zastrašujući izveštaji iz Amerike: U udaru tornada poginulo 50 ljudi?

Više od 20 tornada, praćeno olujnim nevremenom, pogodilo je noćas i jutros američke države Arkanzas, Kentaki, Tenesi, Misuri i Ilinois, a strahuje se da je poginulo najmanje 50 osoba.
Prema rečima guvernera Kentakija Endija Bešira, broj žrtava mogao bi da bude veći i da se procene kreću između 75 do 100, izveštava „Ej-Bi-Si njuz“.

„Imamo smrtne slučajeve u više okruga. Ovo je jedna od najtežih noći u istoriji Kentakija. Tu smo za vas, molimo se za vas“, rekao je guverner Bešir tokom konferencije za štampu.

U Tenesiju je najteža situacija u okrugu Lejk u severozapadnom delu države, rekao je Din Flener, portparol Agencije za vanredne situacije Tenesija.

Najmanje 20 ljudi ostalo je zarobljeno u staračkom domu u Monetu, u Arkanzasu jedna osoba je poginula, a pet je povređeno, rekao je Marvin Dej, sudija okruga Kreghed.

Tornado je pogodio Monet Manor oko 20.15 časova po lokalnom vremenu, a pozvan je i tim za potragu i spasavanje da pomogne onima koji su zarobljeni u zgradi, naveo je sudija Dej za „Njujork post“, preneo je Tanjug.

Tegeltija o gostovanju Borenovića i Šarovića sa Izetbegovićem na BN TV: Okupili se “prijatelji”

Kristinin video koji je objavila prije samo sedam dana trenutno je najgledaniji u BiH (VIDEO)