in

„Putin bi obrisao pod njime“: Amerikanci ocenili kako bi prošao „duel“ Bajdena i Putina

Gledaoci televizije „Foks njuz“ burno su reagovali na odbijanje američkog predsednika Džoa Bajdena da učestvuje u javnoj diskusiji koju je inicirao ruski lider Vladimir Putin nakon što ga je američki kolega nazvao „ubicom“. Jedan od njih je napisao da bi „Putin obrisao pod Bajdenom“ u slučaju da se diskusija održi.

Mnogi pretpostavljaju da Bajden ne bi mogao da parira Putinu u slučaju razgovora dvojica lidera.

„Bajden nije na nivou Putina! Putin bi obrisao pod njime! Sumnjam da bi se Bajden uopšte odlučio na razgovor s njim“, smatra JackStephens17.
„Ne znam kako će Putin igrati protiv Bajdena, ali će on to obavezno učiniti! Ne verujem da će Bajden biti u stanju da se suprotstavi Putinu“, napisao je Kay Jay.

Neki korisnici društvenih mreža smatraju da je takvom odlukom Bajden bacio senku na ulogu Vašingtona u svetskoj politici.

„Kakva sramota za SAD! Svetski lideri se smeju tom slabom starčiću! Bravo, demokrate…“, rekao je korisnik Pocahantas.
Potvrda da Amerika slabi
Jedna osoba je napisala da je iznenađena činjenicom da američki predsednik odbija diskusiju sa drugim svetskim liderom, tim pre liderom nuklearne sile.

„Međutim, to je trebalo očekivati od Bajdena. To je još jedna potvrda da Amerika slabi i stvar se neće završiti na tome sa sadašnjim predsednikom“, zaključio je TSGT_USAF.
Bilo je i onih koji nisku isključili mogućnost pokretanja Hladnog rata.

„Bajden će se još malo naprezati i ponovo će pokrenuti Hladni rat u njegovom najgorem obliku!“, predvideo je korisnik iceberglettuce.

Neki su se našalili u vezi sa Bajdenovim stavom o javnoj diskusiji.

„Naravno, on je veoma zauzet! Nikako ne može da sastavi puzle od 200 delova“, našalio se BeeMack.

Korisnik Deplorable_Neanderthal je napisao da će navijati za Putina ukoliko rasprava bude održana.

Podsetimo, američki predsednik Džozef Bajden je na skandalozno pitanje novinara da li smatra ruskog predsednika ubicom, odgovorio potvrdno. Takođe je rekao i da će Vladimir Putin platiti cenu za to što se, kako tvrdi Vašington, Rusija mešala u američke predsedničke izbore prošle godine.

Zatvaraju se kafići, frizerski saloni i trgovački centri u Srpskoj

Izetbegović: BiH kao država starija od Srba, Hrvata i Bošnjaka