in

Muškarac u Australiji zapalio sebe i auto, vikao protiv pravila o vakcinaciji

Australijanac je namerno zapalio sebe i svoj automobil u Melburnu, kako se čini, iz protesta prema obaveznoj vakcinaciji. On je to učinio pred užasnutim gostima restoranima dok je vrištao o obaveznoj vakcinaciji protiv kovida u savezoj državi Viktorija.

https://twitter.com/ferozwala/status/1477243774489276422?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1477243774489276422%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fvijesti%2Fclanak%2Fmuskarac-u-australiji-zapalio-sebe-i-auto-vikao-protiv-pravila-o-cijepljenju%2F2329504.aspx

Muškara je izašao iz srebrnog hečbeka koji je zahvatio plamen u subotu, a policajci i vatrogasci su ga polili vodom kako bi ugasili plamen.

Oko pet svedoka je obuzdavalo čoveka pre nego što su ga policajci prikovali za zemlju.

Policajci su muškarca potom odvezli u kola hitne pomoći koja su ga prevezla u bolnicu sa povredama opasnim po život.

Jedan svedok koji je pomogao obuzdavanju čoveka rekao je za “Herald san” da je čovekovo “meso gorelo pre nego što je plamen ugašen vodom”.

Lidija O’Кonor je večerala u obližnjem restoranu kada je čula čoveka kako vrišti.

– Polio se benzinom i po automobilu. Bilo je to namerno. Vrištao je da “neće vakserske lične karte” – rekla je.

Policija Viktorije saopštila je da je pozvana na raskrsnicu nakon prijava da se muškarac samopovredio. Muškarac je sa povredama opasnim po život prebačen u bolnicu, preneo je “Dejli mejl”.

Tragedija u Bratuncu, dvije osobe nastradale u požaru, porodica spasena u zadnji čas

Objesio se samohrani otac četvoro djece