in

KRVAVA SVAĐA SRBA U BEČU: Otac sinu isekao prste, sin ocu odgrizao uvo

JEDNA porodična svađa, Bečlija srpskog porekla, završena je sa teškim povredama svih učesnika.

Portparol bečke policije Kristofer Verhnjak kazao je da je jedan 56-ogodišnjak u zajedničkom stanu, u 22.bečkom okrugu, napao svoju 53-ogodišnju suprugu nožem.

On joj je tom prilikom naneo teške posekotine u predelu vrata. Zajednički 24-godišnji sin, koji je pokušao da pomogne majci, takođe je zadobio teške povrede.

Naime, otac mu je isekao više prstiju, koji su momku ponovo prišiveni. U toj brobi je mladić svom ocu odgrizao uvo, i potom ga isprskao i biber sprejem.

Majka je, tokom borbe oca i sina, uspela da pobegne i pozove policiju. Svo troje, inače poreklom iz Srbije, prebačeno je u bolnicu.

Ocu je ponovo prišivreno uvo, nakon čega je pušten iz bolnice, ali je u policijskom pritvoru.

Verhnjak kaže da policija ima teškoće da ustanovi uzrok porodične svađe, pošto učesnici ne žele da govore, ili nisu u mogućnosti. On ističe da to svakako nije alkohol.

Otac je negirao napad na ženu, a njegova supruga i sin još nisu mogli biti saslušani. Protiv 56-ogodišnjaka policija je izrekla zabranu prilaska zajedničkom stanu, kao i privremenu zabranu posedovanja oružzja. I njegov sin će morati da se suoči sa prijavom zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali policija ističe da nije nemoguće da je delovao u samoodbrani.

Amerika menja retoriku – Eskobar iznenadio Dodika i čuo jasan stav

Ukrali bazen dugačak 7 metara i vrijedan 14 hiljada dolara, evo kako su to uspjeli