in

Bajden je ponovno pao

Američki predsednik Džo Bajden je posrnuo i pao nakon što je uručio poslednju diplomu na svečanosti dodele diploma na Akademiji američkih vazduhoplovnih snaga. Ustao je uz pomoć troje ljudi i vratio se na svoje mesto. U trenutku kada je ustao, Bajden je pokazivao nešto iza sebe, verovatno ono o čemu se spotakao, piše Rojters.

Ovo nije prvi put da Bajden pada

Portparol Bele kuće Ben Lebolt je potvrdio na Tviteru da je Bajden dobro. “Na pozornici je bila vreća sa peskom”, objasnio je Lebolt. Pad je usledio nakon što je Bajden održao uvodni govor pred publikom koja je mahala zastavama, upozoravajući diplomce da stupaju na dužnost u sve nestabilnijem svetu i navodeći izazove koje predstavljaju Rusija i Kina.

Bajden se kandiduje za reizbor 2024. godine. Lekari su ga proglasili zdravim i sposobnim za obavljanje dužnosti nakon fizičkog pregleda u februaru. Međutim, ovo nije prvi put da se aktuelni američki predsednik spotakne u poslednje vreme. Prošle godine je pao sa bicikla dok je pokušavao sići s njega. Takođe, posrnuo je u februaru ove godine dok se penjao stepenicama aviona prilikom odlaska iz Varšave.

Vučić otkrio o čemu je razgovarao sa Zelenskim

Uhapšene dvije osobe iz Banjaluke, u koferu krili marihuanu