in

Vrtić “Čika Jova Zmaj” raspisao javni poziv za upis djece u Program za djecu u godini pred polazak u školu

Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj” u Bijeljini raspisao je javni poziv za upis djece u Program za djecu u godini pred polazak u školu, a prijave će biti primane od ponedjeljka, 8. novembra, do 26. novembra.

Prijave će biti vršene svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 časova u objektu “Mali princ” u Ulici Svetog Save broj devet, a uz prijavu je potrebno dostaviti izvod iz matične knjige rođenih djeteta, saopšteno je iz Vrtića.

U saopštenju je navedeno da će Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj”, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture Republike Srpske, ovaj program realizovati od 1. do 31. maja naredne godine, svakog radnog dana, u trajanju od tri časa u objektima Vrtića u Bijeljini i Dvorovima.

Program je namijenjen djeci koja nisu obuhvaćena nijednim vidom organizovanog predškolskog vaspitanja i obrazovanja, a koja su prema Zakonu o osnovnom obrazovanju obavezna da u osnovnu školu krenu od septembra 2022. godine.

“Sredstva za vaspitno-obrazovni rad za realizaciju ovog programa obezbjeđuje Ministarstvo”, napomenuli su iz Vrtića.Sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 055/204-808.

Izvor: Srna

Šarović: Dodik ulazi iz gluposti u glupost

Gradski štab: Postojeće protivepidemiološke mjere produžene do 15. novembra