Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović, nakon provedenog postupka javne nabavke, potpisao je ugovor sa izvođačem radova o rekonstrukciji trotoara u ulici Gavrila Principa, sa rokom završetka do 30. juna 2022. godine.

Trotoar, sa pripadajućim površinama, će biti rekonstruisan ispred „bijelih zgrada” i „Cik-caka”, na potezu od raskrsnice kod Robne kuće „Emporium” do kružne raksrnice ulica Gavrila Principa, Filipa Višnjića i Neznanih junaka (kružni tok „Dizdarević”). Rekonstrukcija uključuje uklanjanje postojećih oštećenih asfaltnih površina i popločavanje behaton pločama, sa ugradnjomdekorativne rasvjete u pločnike. U sklopu projekta izvršiće se i sanacija betonskih parapeta i uređenje zelenih površina, sa postavljanjem urbanog mobilijara – klupa, kanti za smeće i žardinjera za drveće i cvijeće.

Uređenjem trotoara u ulici Gavrila Principa građani Bijeljine će dobiti još jedan uređen prostor za šetnju, oplemenjen urbanim mobilijarom, zelenim površinama, sadnicama u saksijama i modernom dekorativnom rasvjetom ugrađenom u pločnike.

Vrijednost radova je 210.000 konvertibilnih maraka, uključujući i PDV, a izvođač je DOO „Most” iz Bijeljine.

Izvor: Bijeljina Danas / Grad BijeljinaIzvor:
Share.