in

UBICA INSPEKTORA DOBIO DETE SAT VREMENA NAKON ZLOČINA: Sin poslanika odvezao ženu na porođaj, a onda POTEGAO PIŠTOLJ na Markovića

Nikola Kokanović, osumnjičeni za ubistvo inspektora Nenada Markovića u Bijeljini, samo sat vremena nakon zločina dobio je dete.

Kokanović je tokom saslušanja inače tvrdio da ne zna zašto je pucao na inspektora i da je bio pijan i drogiran dok tužilaštvo tvrdi da su njegovi pomagači i on došli u noćni klub “Džil” kako bi potražili kriminalističkog inspektora nenada Markovića i suspendovanog policajca Dalibora Bošnjakovića.

Pritvor je u četvrtak, podsetimo, određen i braći Daniju i Bojanu Saviću i Dejana Šariću koji su osumnjičeni da su Kokanoviću pokušali da pomognu prilikom bega.

Izvor blizak istrazi je potvrdio da su pre ubistva Kokanović i njegovo društvo upućivali “čudne poglede” prema inspektoru i policajcu.

– Bošnjaković je u svojoj izjavi rekao da su odmah po ulasku u lokal prema njima stalno gledali i da to nisu bili baš prijatni pogledi. Međutim, kako je rekao, niko od njih ništa nije govorio. Bošnjaković je rekao da je učestvovao u istrazi protiv jednog od osumnjičenih pomagača, ali da se inače ne poznaju – rekao je izvor.

Kokanović, koji je inače sin narodnog poslanika, inspektora Markovića usmrtio je u noći između 1. i 2. oktobra u bijeljinskoj ulici Meše Selimovića ispred lokala “Džil” ispalivši u njega dva hica u grudi.

Inspektor je u to vreme bio na dužnosti, a Kokanović je neposredno pre toga odvezao suprugu u bolnicu u Bijeljini da se porodi. Potom je sa pomagačima došao u “Džil” i počinio zločin, a nakon sat mu se supruga porodila carskim rezom.

Poznato ko stoji iza plakata koji su osvanuli u tri grada i koja je njihova poruka

Nude platu skoro 10.000 KM, ima svega nekoliko uslova