in

Sutra i prekosutra dio centra bez struje, oštre kritike građana

Elektro Bijeljina najavila je danas isključenje struje u dijelu centra grada od 8 do 15 časova, te ponovno od 19 do 20 časova, 22. i 23. februara odnosno sutra i prekosutra. Pogođene ulice su Filipa Višnjića, Gavrila Principa, Miloša Crnjanskog, Neznanih junaka i Nušićeva. Ova odluka je naišla na oštre kritike građana i vlasnika firmi, smatrajući je neodgovornom i štetnom za njihovo poslovanje.

Vlasnici firmi iz pogođenih područja izrazili su svoje nezadovoljstvo ovom odlukom Elektro Bijeljine. Mnogi od njih ističu da su o tome saznali izuzetno kasno, što im onemogućava da pravovremeno organizuju svoje poslovanje i minimiziraju gubitke.

Jedan od vlasnika lokalne radnje ističe: “Ovo je neprihvatljivo ponašanje Elektro Bijeljine. Kako očekuju da održavamo normalan rad kada nas bez struje ostave usred radnog dana? Planiramo pokrenuti tužbu jer ovo direktno utiče na naše poslovanje i klijente.”

Građani su takođe izrazili svoje negodovanje putem društvenih mreža, dijeleći svoje frustracije zbog nedostatka struje u radne dane. Mnogi smatraju da bi održavanje i popravke mogli biti obavljeni tokom vikenda, čime bi se izbjeglo ometanje svakodnevnih aktivnosti.

Elektro Bijeljina je do sada izostala s detaljnim objašnjenjem ove odluke, što dodatno pojačava negativne reakcije građana i vlasnika firmi. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i hoće li biti promjena u rasporedu isključenja struje.

Poljski farmeri na protestima poslali poruku: Putine, uvedi reda u Ukrajinu i Brisel

Ljekari UKC RS pregledali generala Mladića: Preovladavaju neurološke i kardiološke tegobe