in

Prestavnici Gradske uprave organizovali prijem za novinare

Danas je za predstavnike medijskih kuća organizovan tradicionalni prijem u Gradskoj upravi.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović je ukazao na činjenicu da su novinari jedan od najvažnijih kanala komunikacije između građana i Gradske uprave. Stavljajući akcenat na važnost ove profesije, istovremeno se zahvalio na objektivnosti u predstavljanju rada organa lokalne vlasti.

– U tekućoj godini mediji su pokazali spremnost da odgovore na potrebu naših građana da o svemu budu dobro i na vrijeme informisani. Mi imamo veliki broj medija, što daje mogućnost da tokom dvadesetčetvoročasovnog perioda građanima bude predstavljen veliki broj najnovijih informacija – naveo je gradonačelnik Petrović.

Uz najljepše želje povodom nastupajućih praznika, izrazio je nadu u dobru saradnju i u budućnosti, te da ćemo svi dati zajednički doprinos da informisanost javnosti bude na visokom nivou.

Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada, je istakao značaj medija za našu zajednicu.

– Imali smo dobru saradnju sa medijima tokom proteklih godinu dana. Nadam se još boljoj u narednoj godini. Po ozbiljnosti medija koje naš grad ima, možemo se pohvaliti smo u rangu sa Banjalukom, a možda i Sarajevom. To nam daje razlog da zaista budemo ponosni. Mnoge lijepe i dobre priče su ove godine dobile pažnju, a to je doprinos medija. S druge strane, ukazivanje na probleme pomaže da isti budu uočeni na vrijeme, a to povećava šanse za njihovo rješavanje – dodaje Đurđević.

Prestavnici medija su istakli zahvalnost na prijemu i izrazili spremnost da i u budućnosti sarađuju sa Gradskom upravom poštujući princip objektivnosti u izvještavanju, kao jedan od osnovnih u njihovoj profesiji.

Izvor: Bijeljina Danas / Grad Bijeljina

Bijeljina: Od Vinkinih kokica do osmijeha na licima 35 mališana FOTO

Čestitka povodom Božića po Gregorijanskom kalendaru