in

Premijera Južnog vetra 2 u Bijeljini

Bijeljinska premijera filma Južni vetar: UBRZANJE biće održana u utorak, 16. novembra, u Gradskom bioskopu u terminima od 16:00h, 18:30h i 21:00h.

Posle više od tri godine čekanja, Maraš, Baća i Nenad vraćaju se u potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi. Ubrzanje je punokrvni triler, pun akcionih scena i neočekivanih zapleta. Film pomera granice u produkciji i kaskadama, a akcija traje gotovo bez prekida do odjavne špice. Radnja filma prati karijeru Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Pored Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Luke Grbića, pojaviće se u filmu i inostrana imena, velike bugarske zvezde Marian Valev i Zahari Baharov. Tu je i mlada britanska glumica Anastasija Everal. Režiju filma potpisuje Miloš Avramović, a zasluge za muziku u filmu idu kompozitoru Aleksandaru Ranđeloviću. Pored toga, publiku očekuje i nova pesma Slobodana Veljkovića Coby-ja.

Fenomen Južni vetar u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film tokom prethodne dve decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Apel direktora škole u Drgaljevcu: Interes škole staviti iznad ličnih i stranačkih

Povelja za primarnu zdravstvenu zaštitu direktoru Danijeli Đukin