in

Osnovna škola “Sveti Sava” obilježila je Dan škole

Osnovna škola “Sveti Sava” Bijeljina, škola sa najstarijim korijenima u našem gradu, obilježila je 12. maj, Dan škole.

Datum kada Srpska pravoslavna crkva proslavlja Svetog Vasilija Ostroškog, važan je za svakog učenika i sve zaposlene u ovoj školi, jer predstavlja jedinstvenu priliku da se, u završnom periodu, zbroje svi uspjesi koji su se, jedan za drugim, nizali tokom tekuće školske godine. Tim povodom dodijeljena su priznanja najboljim sportistima, učenicima koji su osvajali zavidna mjesta na svim nivoima takmičenja, te zaslužnim nastavnicima, firmama i pojedincima koji svojim djelovanjem doprinose boljem i kvalitetnijem radu škole.

Dan je, između ostalog, propraćen brojnim sportskim utakmicama u područnom odjeljenju u Batkoviću i obilježen bogatim kulturno-umjetničkim programom u centralnoj školi.
U prigodnom programu, koji je trajao nešto više od sat vremena, uživali su roditelji, nastavnici i učenici, a ovjekovječili su ga članovi školskog hora, sjajni glumci, recitatori, plesači, klaviristi i folkloraši naše škole.

Direktor škole Vladimir Vulović zahvalio se prisutnima i istakao da, uprkos teškim vremenima, škola odolijeva svim izazovima i ponosno ide naprijed, držeći se starog, zlatnog pravila – kad se male, vrijedne ruke slože, sve se može!

Objavljeni snimci hapšenja vođa Balkanskog kartela

ATV u posjedu dokumenta: Šta piše u Nacrtu zakona o spoljnim poslovima BiH?