in

Nesreća u Bijeljini: Automobil udario dijete

Policija

U današnjoj nesreći koja se dogodila u ulici Nezanih junaka kod mesare ZP Komerc, automobil je udario dijete koje je zbog nepropisno parkiranih vozila na trotoaru sišlo na put. Incident je izazvao strah i zabrinutost među građanima, ističući hitnu potrebu za većom svjesnošću o pravilima parkiranja i sigurnosti pješaka.

Prema očevicima, dijete, čiji su identiteti zaštićeni iz razloga privatnosti, zajedno sa svojom sestrom, pokušalo je zaobići niz vozila parkiranih na trotoaru. U tom trenutku, naišao je automobil i udario dijete, nanoseći mu povrede.

Hitna medicinska pomoć je brzo stigla na mjesto događaja i pružila prvu pomoć unesrećenom djetetu. Nakon pružene hitne medicinske intervencije, dijete je prevezeno u bolnicu, gdje se nalazi pod nadzorom ljekarskog osoblja.

Ova tragična nesreća izazvala je burne reakcije u lokalnoj zajednici, posebno s obzirom na česte probleme s nepropisnim parkiranjem vozila na trotoarima u Bijeljini. Građani su izrazili zabrinutost zbog nedostatka svijesti i poštovanja vozača prema sigurnosti pješaka, posebno djece.

Nadležne vlasti i lokalne institucije su pozvane da hitno preduzmu mjere kako bi se riješio ovaj problem. Građani traže bolju regulaciju parkiranja, strože kontrole i rigorozne sankcije za vozače koji krše pravila parkiranja na trotoarima.

Akcija “Kamen”: SIPA uhpsila četiri osobe zbog organizovanog krijumčarenja droge

Voditelj i glumac izjavio da nije bilo djevojčice koju nije štipnuo pa dobio brojne kritike