in

Neprijatni mirisi guše Bijeljince

Foto: Freepik

Neprijatni mirisi sa Regionalne eko deponije u Bijeljini i dalje guše građane, donoseći im neizdrživu svakodnevnu nelagodnost. Ova situacija traje već dugi niz godina, a posebno su pogođeni meštani Bijeljine, koji su najbliži deponiji.

U naselju udaljenom samo nekoliko stotina metara od deponije, život postaje težak i neugodan zbog neprestanog smrada, naročito tokom toplih letnjih meseci. Građani su bili prinuđeni pisati peticije i tražiti rešenje, ali bez značajnog uspeha.

Neki građani čak razmišljaju o ekstremnim merama, poput blokade puta prema deponiji, kako bi privukli pažnju na ovaj problem i pritisli nadležne da preduzmu adekvatne korake.

Nedavno, ovaj neprijatni miris počeo se širiti i u centru grada, što još više pogoršava situaciju za sve stanovnike. Građani su umorni od ovog problema i osećaju se nemoćno pred izostankom efikasnih rešenja.

Situacija na deponiji izaziva zabrinutost i nezadovoljstvo među građanima, jer je očigledno da je neophodno preduzeti hitne i odlučne korake kako bi se rešio ovaj problem. Njihovi svakodnevni utisci su ispunjeni osećajem nemoći i nezadovoljstvom zbog kontinuiranog uticaja ovog smrada na njihov kvalitet života.

Građani očekuju da nadležne institucije prepoznaju njihovu patnju i pronađu efikasno rešenje kako bi se ova situacija promenila u njihovu korist. Jedino kroz zajednički napor i angažovanje može se postići značajan napredak i poboljšanje kvaliteta života svih stanovnika pogođenih ovim neprijatnostima.

Taekwondo klub “Jopa” proslavlja 16 godina! (Foto)

Sa auto placa ukraden skupocjeni audi