in

Nagrađeni najbolji učenici iz Crnjelova, Ognjen Gajić učenik generacije FOTO

Osnovna škola “Sveti Sava” iz Crnjelova i ove, kao i prethodnih godina, predstavila se Završnom smotrom učeničkog stvaralaštva. Smotra je održana u Domu kulture u Donjem Crnjelovu uz prisustvo brojnih roditelja, nastavnika i učenika.

Učenici su se predstavili igrom, pjesmom i glumom, a nagrađeni su učenici koji su se isticali na takmičenjima, u uspjehu i vladanju kao i oni koji nisu napravili nijedan izostanak u toku školske 2021/22. godine.

Učenik Ognjen Gajić proglašen je učenikom generacije, a on je ujedno i zauzeo prvo mjesto na republičkom nivou na literarnom konkursu u organizaciji Crvenog krsta Republike Srpske na temu “30 godina stazama humanosti”, pod mentorstvom nastavnice srpskog jezika Tanje Gudalo.

Da su učenici iz Crnjelova uspješni govori i osvojeno prvo mjesto na Republičkom takmičenju “Djeca u saobraćaju 2022’’, kao i dobri plasmani na takmičenjima iz matematike, recitacija i mnogih drugih.

Direktor škole, Dragana Kokanović Perić istakla je da je jako ponosna na učenike, nastavnike kao i na odličnu saradnju sa roditeljima.

Izvor: Bijeljina danas

Đoković krenuo u odbranu Vimbldona, meč prekidan zbog drame na tribini

FZO RS izdvaja velike svote: Privatnim klinikama za liječenje 50,3 miliona