in

KK “UNSU” domaćin i tehnički organizator prvenstva RS za djecu

Upravni Odbor Regionalnog karate saveza Birča, Majevice, Semberije i Posavine (BMSiP-e) i karate saveza Republike Srpske (KSRS) donio je odluku, da se tehnička organizacija i domaćinstvo predstojećeg pojedinačnog i ekipnog Prvenstva Republike Srpske za djecu do 13 godina dodjeli karate klubu “UNSU” i Gradu Bijeljina.

Prvenstvo će se održati u nedjelju 13.03.2022. godine u Bijeljini u sportskoj dvorani “Vuk Karadžić” sa početkom u 10 časova.

Prema preliminarnim najavama očekuje se učešće preko 50 klubova sa oko 600 učesnika iz cijele Republike Srpske.

– Podsjećamo, da je naš klub prošle godine bio domaćin i organizator seniorskog prvenstva Republike Srpske, kada smo kao organizatori položili ispit kvalitetne organizacije uz pomoć i pokroviteljstvo Grada Bijeljine. Još jedno zvanično prvenstvo u našem gradu je potvrda našeg kvalitetnog rada i povjerenje Saveza našem klubu. Čast nam je i zadovoljstvo ali isto tako i obaveza da djecu, trenere i roditelje širom Republike Srpske dočekamo u najboljem svjetlu. U ime UO kk.”UNSU” zahvaljujemo se Upravnom Odboru RKS BMSiP-e kao i UO KSRS na povjerenju koje nam je ukazano. Kao tehnički organizatori i domaćini Prvenstva potrudićemo se da takmičenje organizujemo na najvišem nivou, onako kako to naša djeca i naš sport zaslužuju.

Izvor: Bijeljina danas

Bijeljina: Od sutra 905 poljoprivrednika može preuzeti regresirano gorivo

Kojo ukrajinski general, Bijela Rus koji je spalio selo: Neviđena mašinerija lažnih vesti na mrežama