in

Izvještaj o radu Gradonačelnika na narednoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina

Dvanaesta redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina biće održana nakon završetka Izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica Grada Bijeljina, a najvjerovatnije 13. aprila, najavio je predsjednik Skupštine Aleksandar Đurđević nakon međustranačkog sastanka.

– Na prijedlogu dnevnog reda je, za sada, 37 tačaka, a sjednica je jedinstvena po tome što će se na njoj razmatrati, do sada, najobimniji materijal u aktuelnom sazivu Skupštine, oko hiljadu stranica teksta. Odbornici će, uz ostale prijedloge, glasati o Izvještaju o radu Gradonačelnika i Gradske uprave, koji obuhvata oko 200 stranica, izvještajima o radu sa planovima i programima rada za 2022. godinu šest gradskih javnih ustanova i preduzeća, 11 značajnih odluka za Grad, kao i dva regulaciona plana – dodao je Đurđević.

U ime predlagača većine tačaka u prijedlogu dnevnog reda, gradonačelnika LJubiše Petrovića, na međustranačkom sastanku prisustvovao je njegov savjetnik Radiša Petrović.

– Na narednoj sjednici gradske Skupštine očekujemo konstruktivnu raspravu i usvajanje tačaka predloženih od strane gradonačelnika, koje su u skladu sa interesima građana Bijeljine – istakao je Petrović.

Izvor: gradbijeljina.org

UIO dala negativno mišljenje za PDV i akcize

Bijeljina: Potpisan ugovor o održavanju javne rasvjete