in

Identifikovane osobe koje su pucale iz gasnog pištolja kod Bijeljine

Foto: Otvoreno.ba

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina identifikovali su osobe koje su u Janji pucale iz gasnog pištolja, saopšteno je iz ove uprave.

Policijskoj stanici Janja jutros je u 8.20 časova prijavljeno da su se u toku noći u Ulici 1. maja u Janji čuli pucnjevi, a policija je na licu mjesta pronašla tri čaure najvjerovatnije od gasnog pištolja.

Operativnim radom policija je došla do saznanja da je i u neposrednoj blizini starog motela u Janji u Lešničkoj ulici u toku noći bilo pucanje iz oružja, gdje je izvršen uviđaj i pronađeno je 28 čaura i jedan metak najvjerovatnije od gasnog pištolja.

Policija je identifikovala izvršioce i to osobu V.Đ. iz Janje kod kojeg je pronađen gasni pištolj, dok je iz navedenog pištolja u Ulici 1. maja pucala osoba A.K.

Ustanovljeno je da je u Lešničkoj ulici pucala osoba čiji su inicijali M.B, koja je odbacila gasni pištolj koji je pronađen i uviđajem izuzet sa lica mjesta.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se lica prekršajno sankcionišu po Zakonu o oružju i municiji, te da se radi na identifikovanju eventualnih ostalih učesnika u navedenom događaju.

Policijska akcija na području Banjaluke zbog ubistva Bašića

Dan kada je oboren F-117A, američki “nevidljivi” lovac