in

Gradonačelnik prisustvovao proslavi slave predškolske ustanove „Dragan i Zoran“

Gradonačelnik Ljubiša Petrović prisustvovao je danas u predškolskoj ustanovi „Dragan i Zoran“ proslavi upriličenoj povodom slave Sveti Nikola. Lomljenje slavskog kolača je obavljeno uz prisustvo episkopa zvorničko-tuzlanskog gospodina Fotija, pomoćnice ministra za predškolsko i osnovno vaspitanje Nataše Cvijanović i drugih mnogobrojnih zvanica.

Današnji događaj je bio prilika za iskreno druženje sa mališanima, njihovim vaspitačima i ostalim domaćinima.

Ova ustanova je već dvadeset godina primjer dobre privatne predškolske prakse. Na početku svoga rada, sada već davne 2001. godine je bila prva privatna predškolska ustanova koja radi u namjenski građenom objektu. Trenutno predškolski program pohađa preko tri stotine mališana raspoređenih u nekoliko uzrasnih grupa – vrtićke, produženi boravak i grupa djece koja prati pripreme za polazak u školu. Takođe, djeca pohađaju časove engleskog jezika i imaju redovne sportske aktivnosti u vrtiću.

Gradska uprava Grada Bijeljina je odlučna da, koliko god je to moguće, podrži funkcionisanje predškolskih ustanova, a roditeljima olakša finansijske obaveze, tako što će i dalje subvencionisati 10% troškova boravka djece u privatnim vrtićima.

Zabrana saobraćaja u Ulici Miloša Obilića

Koalicija “Dogovor za Bijeljinu” se nije odazvala pozivu za dogovor