in

Čestitka povodom Božića po Gregorijanskom kalendaru

Povodom Božića po Gregorijanskom kalendaru, gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je građanima Grada Bijeljina koji Dan Hristovog rođenja praznuju 25. decembra uputio čestitku u kojoj se ističe:

Sugrađanima koji se u bogosluženju pridržavaju Gregorijanskog kalendara upućujem srdačne čestitke povodom Božića i želje da nastupajući praznici donesu mir, ljubav i slogu u porodice i domove.

Božićem po Gregorijanskom kalendaru počinje niz velikih praznika kojima proslavljamo novi život i koji nas na najljepši način podsjećaju na važnost i ljepotu različitosti, ali i jedinstva oko najvažnijih vrijednosti. Vjerujem da je jedna od suština praznika dijeljenje radosti sa svim ljudima i zato vas pozivam da božićno slavlje podijelite i sa prijateljima i susjedima iz drugih vjerskih zajednica, koje, takođe, pozivam da učestvuju u proslavi ovog velikog praznika sa svima koji ga obilježavaju 25. decembra.

Božji blagoslov nam je potreban uvijek, a posebno u vremenima kada se suočavamo sa brojnim izazovima. Ako budemo radili u skladu sa Hristovim učenjem svakog dana, a ne samo u praznično vrijeme, vjerujem da ćemo zaslužiti taj blagoslov i uspješno Bijeljinu i Semberiju činiti boljim mjestom za život.

Neka Vam je srećan i blagosloven Božić!

Prestavnici Gradske uprave organizovali prijem za novinare

Gradonačelnki obradovao mališane iz vrtića „Čika Jova Zmaj“ u Janji