in

Bijeljinac automobilom udario dva policajca

U Bijeljini je uhapšen šezdesetdvogodišnji M.M.S, koji je lakše povrijedio dva policajca na dužnosti, a potom je prijetio policajcima, dok su prilikom pretresa njegovog stana pronađeni oružje i municija.

Iz Policijske uprave Bijeljina su naveli da su prilikom obavljanja redovnih poslova policijski službenici juče u 13.05 časova u Majevičkoj ulici zaustavili automobil “golf”, kojim je upravljao ovaj muškarac.

Prilikom sankcionisanja tog lica zbog nekorištenja pojasa, on je počeo da vrijeđa i prijeti policajcima, te je naglo startovao vozilo i udario dvojicu policajaca koji imaju lakše povrede na rukama i nogama.

Potom je u 13.30 časova došao u prostorije Policijske stanice Bijeljina, gdje je uhapšen, a prilikom lišavanja slobode nastavio je da prijeti policajcima.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, izvršen je pretres prostorija koje ovo lici koristi u Bijeljini, te su pronađeni i privremeno oduzeti oružje i municija.

O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini i, nakon dokumentovanja predmeta, protiv M.M.S. biće podnesen izvještaj za krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Rafael Izraeli: Srbima učinjena velika nepravda, svijet treba da zna istinu

Italija: Odbojkašica ostala trudna, klub je tužio