in

Bijeljina: Potpisan ugovor o održavanju javne rasvjete

U Bijeljini je danas sa dobojskim preduzećem “Vidaković telefonija” potpisan ugovor o održavanju javne rasvjete u gradu, vrijedan 170.000 KM.

Direktor “Telefonije Vidaković” Velibor Vidaković rekao je da po ugovoru imaju obavezu da u roku od pet dana dostave bankovnu garanciju.

“Dostavićemo je koliko sutra, a u petak, 25. marta, početi sa održavanjem javne rasvjete. Maksimalno ćemo se angažovati i raditi po prioritetima”, naveo je Vidaković.

On je rekao da, prema procjenama, grad Bijeljina ima više od 20.000 sijaličnih mjesta.

“Molimo građane za strpljenje. U narednih dvadesetak dana izaći ćemo na zelenu granu”, rekao je Vidaković na vanrednoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović zahvalio je građanima za strpljenje i naglasio da je ovim potpisivanjem ugovora izvođač uveden u radove i već od prekosutra će punim kapacitetima početi sa radom da bi pokvarene sijalice i pali kablovi u gradu i prigradskim naseljima bili popravljeni.

On je naveo da će u narednom periodu, kada bude gotova studija izvodljivosti, biti riječi o uvođenju LED sijalica, zarad energetske efikasnosti, ekonomičnosti i zaštite životne sredine.

Izvor: Srna

Izvještaj o radu Gradonačelnika na narednoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina

Istraga ubistva Radenka Bašića: Tužilaštvo pustilo lice, policija ga ponovo uhapsila