in

Atletičari AK „Akademac“ donijeli pet medalja sa beogradskog Topčidera

Na prestižnoj trci “45. Jesenji kros Partizana” koji se tradicionalno održava u Topčiderskom parku u Beogradu, na jednoj od najzahtjevnijih trkačkih staza u Srbiji, bijeljinski mladi atletičari AK “Akademac” danas su postigli odlične rezultate.

U najjačoj konkurenciji atletskih klubova iz Srbije i regiona, medju kojima su i AK “Partizan”, AK “Crvena zvezda”, AK “Novi Pazar”, AK “Smederevo”, u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su fenomenalnih pet medalja.

Medalje su osvojili:

Sergej Kulušić, prvo mjesto i zlatna medalja, u kategoriji dječaci 2015. god, na 150m;

Zoran Blagojević, drugo mjesto i srebrna medalja u kategoriji dječaci 2012. god na 300m;

Pavle Savić, treće mjesto i bronzana medalja u kategoriji dječaci 2012. god na 300m;

Miloš Jefić, u kategoriji dječaci 2013. god na 250m;

Isidora Vulić, treće mjesto i bronzana medalja u kategoriji juniorke na 2000m.

Na ovom prestižnom kros takmičenju iz AK „Akademac” su se takmičili i Jovana Todorović, Milica Kulušić, Ivona Stanišić, Mitar Jovašević i Jovan Josić, kojima je uz trud, borbenost i odlično zalaganje nedostajalo malo sportske sreće za mjesto na pobjedničkom postolju.

“Partizanov kros” je bio u znaku promocije “Svjetskog atletskog dvoranskog prvenstva” koje se održava 2022.godine u Beogradu, te su mladi atletičari imali priliku da se upoznaju, druže i fotografišu sa zvaničnim maskotama prvenstva -Malinom i Šljivanom.

-Posebnu zahvalnost na promociji atletike i ovaj put dugujemo našim sponzorima Doo „Monting montaža” Bijeljina i ZU „Kuća zdravlja” Bijeljina, bez čije finansijske podrške ne bismo bili u prilici na ovakav reprezentativan način predstaviti naše rezultate i naš Grad Bijeljinu, kažu u „Akademcu”.

Izvor: Bijeljina danas

Zbog neradne nedjelje u Bijeljini svakom petom radniku prijeti otkaz?

Bijeljina: Oblačno, moguća slaba kiša