in

Zasmetali im komentari na račun Stanivukovića i Vučurevića – PDP osuo paljbu po Vukanoviću

Gradski odbor PDP Trebinje saopštio je da Nebojši Vukanoviću smeta svako koga ne može da potčiniti ili politički pobijediti.

Kako navode, zasmetali su im njegovi komentari na račun Draška Stanivukovića i Slavka Vučurevića. Tvrde i da Vukanović ima namjeru da razbije trebinsjki PDP jer ne može da pomiri sa neuspjehom svoje liste, a i da tako pokušava da dođe do još jednog mandata narodnog poslanika.

Ovo je samo još jedna od trzavica na relaciji Nebojša Vukanović – ostatak opozicije.

Podsjećamo, narodnni poslanik iz Trebinja nije došao ni na sastanak opozicije, koji je održan prije nekoliko dana u Banjaluci. Tada je poručio da neće biti dio tima kojeg finansiraju stranci.Kako navode, zasmetali su im njegovi komentari na račun Draška Stanivukovića i Slavka Vučurevića. Tvrde i da Vukanović ima namjeru da razbije trebinsjki PDP jer ne može da pomiri sa neuspjehom svoje liste, a i da tako pokušava da dođe do još jednog mandata narodnog poslanika.

Ovo je samo još jedna od trzavica na relaciji Nebojša Vukanović – ostatak opozicije.

Podsjećamo, narodnni poslanik iz Trebinja nije došao ni na sastanak opozicije, koji je održan prije nekoliko dana u Banjaluci. Tada je poručio da neće biti dio tima kojeg finansiraju stranci.

Vojnike tzv. “ARBiH” sahranjuju kao civilne žrtve

Šta sadrži rezolucija Rusije i Kine o visokom predstavniku u Bosni