U specijalnoj emisija ‘ATV DUEL’ večeras su razgovarali Nenad Nešić, poslanik srpskog kluba u PD PS BiH i predsjednik DNS-a i Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske i predsjednik ‘Liste za pravdu i red’.

Kao što je bilo i za očekivati, emisija je privukla dosta pažnje, a opozicionari, u svom okršaju nisu pretjerano birali riječi.

Obojica su u naš studio došli sa “dokazima” za svoje tvrdenje, a na samom početku duela Nešić je tražio da objasni kako je “kupio prazan USB od presuđenog kriminalca”.

“Odakle vama 50.000 evra koje ste predali Suvari u Novom Sadu i kako ste ih prenijeli preko granice”, rekao je Nešić.

Narodni poslanik je je optužio Nešićevog oca da je sa firmom “Dar” ostao dužan državi preko milion maraka, i da on, za razliku od njegovog oca “srpstvo dokazuje plaćanjem poreza”.

Nešić je za Vukanović rekao da je “Dodikov čovjek” i “srpski Željko Komšić”, dok je Vukanović uporedio Nešića sa Naserom Orićem.

“Sram vas bilo, sram vas bilo, sram vas bilo…”, bila je fraza koju je Nešić ponovio nekoliko puta nakon tog poređenja.

ATV DUEL nije prošao bez optužbi o imovini, patriotizmu, učešću u ratu, ali i sudskim sporovima, a pale su i prijetnje tužbom nakon što je Vukanović pitao Nešića gdje je završio fakultet.

Ako ste propustili ATV DUEL, kompletan možete da pogledate u videu ispod.Izvor:
Share.