Kako je krenulo, skoro da neće biti istaknutijeg SDS-ovca sa kojim se Nebojša Vukanović neće posvađati. Već neko vrijeme tvrdi da ta stranka vodi kampanju protiv njega, a u najnovijoj seriji okomio se na Dragana Ćuzulana, bivšeg potpredsjednika i generalnog sekretara SDS-a.

Vukanović piše da ga Ćuzulan napada preko jednog opozicionog portala koji je, tvrdi, odjednom prestao da objavljuje njegove tekstove. Za Ćuzulana tvrdi da kontroliše taj portal.

“U najmanju ruku nekorektno, hinjski i podmuklo, a suzdržaću se i dalje od odgovora na uporne javne provokacije da ne bih dolio ulje na vatru, iako bi vjerujem jedan tekst bio dovoljan da se sve raspakuje i stvari pred javnosti izvedu na čistac. Meni ne smeta, nek pišu i govore šta hoće, ali je čudno da su se pojedini portali i analitičari iz opozicije pridružili snažnoj prljavoj kampanji”, kaže Vukanović.

Tako je pisao na svojoj stranici, a nije mu teško ni da se u emisiji uživo obračunava sa SDS-ovcima. Dospio si na listu SDS-a i ušao u Skupštinu, jer si bio megafon Vukote Govedarice, kaže Milovan Bjelica. Kad god je zapelo, mene si zvao, odgovara Vukanović.

“Pitajte ga koliko mi je puta poslao poruku i rekao nema gdje drugo, hoćeš li objaviti, pobili se Čolović i Legenda pred izbore 2016, pa dođi kod mene da mi držiš govor. Ovakve ne poštujem i neću na njih da trošim vrijeme”, kaže Vukanović.

“Meni je žao gospodina Vukanovića. Sutra bi da vodi državu, da bude član Predsjedništva, a kupi prazan stik od 100.000 KM.

U Sarajevu, na medijima se pojavljuje često, to se plaća blaćenjem, dozvolom da se blate srpski kadrovi i da se radi protiv institucija Republike Srpske”, odgovara Milovan Bjelica, načelnik opštine Sokolac.

Svakim danom neko iz SDS-a rasprši nade Vukanovića da bi ispred te stranke mogao da bude kandidat za neku od funkcija. Danas ga na to podsjeća Mirko Šarović. Ispunio je ulogu u klubu poslanika i to je to što se tiče SDS-a.

U više navrata sam rekao da SDS, logično, kao najveća opoziciona stranka treba da ima svog kandidata i ona će ga izabrati kada procijeni, vjerovatno u neko bliže vrijeme, tako da je to potpuno jasno”, kaže Šarović.

I više je nego jasno da za Vukanovića nema mjesta na izbornim listama SDS-a i da, što se njih tiče, na snove o kandidaturi za neku od funkcija može da zaboravi.Izvor:
Share.