Nekadašnji član PDP-a Slavko Vučurević, kazao je večeras tokom gostovanja u emisiji RTRS-a, da je predsjednik, sada već njegove bivše političke opcije velika greška te stranke, te da se ista veže za Englesku.

Vučurević kaže da je tačna primjesa da je PDP vezan za Englesku.

On dodaje da članovi PDP-a studiraju u Londonu i imaju stipendije za studiranje u tom gradu.

“Borenović je katastrofalna greška za PDP. Raspustio je mnoge odbore koji su bili kvalitetni. PDP stalno prati taj pridjev da je partija iz Engleske. Da li je zbog toga što je Mladen Ivanić doktorirao u Glazgovu ili nešto drugo ne znam. Dobar dio djece, članova rukovodstva PDP-a navodno studira u Londonu, tako sam čuo. Priča se da je PDP vezan za Englesku. Branislav Borenović prijeti, kao tužiće me. Neka izađe pred Predsjedništvo partije i kaže, ko ima stan u Londonu. Neka kaže da li je tako ili nije. Ili neka dođe u emisiju pa demantuje”, poručio je Vučurević.

Kako kaže, sve se svelo na upravljanje partijskom kasom.

“Partija se svela na upravljanje partijskom kasom. Šest godina nisam ušao u zgradu PDP-a u Banjaluci. Tamo ima 15-ak ljudi, 6 ili 7 je na platnom spisku partije, ostali su poslanici NSRS ili PD PS BiH. Teško je u takvom Predsjedništvu pokretati bilo kakve inicijative”, dodaje on.

Podsjećamo, Vučurević je krajem oktobra zvanično napustio PDP, a kao razlog je naveo kriminal i korupcija, te je istakao da ta stranka radi pod uticajem stranaca, uzima pare i obmanjuje članstvo.Izvor:
Share.