in

Vozilo iz Dodikove pratnje učestvovalo u saobraćajki: Automobil IZGURAN S PUTA, lakše povrijeđeni vozač i suvozač (FOTO)

Jedno od vozila koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u Kamičanima kod Prijedora, a u kojoj su povrijeđene dvije osobe, bilo je u pratnji srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, nezvanično saznaje Srpskainfo.

Ovo vozilo je bilo na začelju kolone, dok je vozilo u kojem je bio Milorad Dodik išlo ispred i nije učestvovalo u ovoj nesreći..

Drugi automobil je izguran s puta.

U saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobio je vozač i suvozač u istom vozilu, čiji su inicijali isti (E.E.), a koji su iz Kamičana.

Uviđaj je završen i slijedi utvrđivanje odgovornosti vozača vozila koja su učestvovala u nesreći.

Nakon utvrđivanja odgovornosti za počinjeni prekršaj iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i prouzrokovanje saobraćajne nezgode, nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Lider SNSD Milorad Dodik je danas prisustvovao početku predizborne kampanje za prijevremene izborima za gradonačelnika Prijedora, a nesreća se dogodila 15 minuta prije najavljenog događaja.

Dolazi zahlađenje, pogledajte prognozu za naredne dane

U Bijeljini 16 novozaraženih, u Srpskoj 218, 14 smrtnih slučајеvа