in

Uhapšena četiri muškarca iz Ugljevka zbog fizičkog napada i iznude

Bijeljinska policija uhapsila je četiri muškarca iz ovog grada i Ugljevika jer su od oštećenog lica iznudili novac, razbili mu telefon i fizički napali u stanu u koji je bilo pozvano na žurku.

Uhapšena su lica čiji su inicijali G.T, S.J, S.P. i P.G i u toku je kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten postupajući tužilac bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva, saopšteno je danas iz Policijske uprave Bijeljina.

Policijskoj stanici Bijeljina dva juče je oštećeno lice prijavilo da su ga njemu poznata lica pozvala na žurku u stanu u Bijeljini, u kojem su bila četiri muškarca, od kojih mu je samo jedan bio poznat i počeli da ga fizički napadaju, tražeći mu novac.

Oštećeni je prijavio i da su mu razbili mobilni telefon, uz prijetnje da navedeni događaj ne prijavljuje policiji.

“Navedena lica su od oštećenog uzela ključeve od stana i novac u njemu, kao i
ključeve od njegovog vozila. Vozilom su ga odvezla prema mjestu Brijesnica na području Bijeljine, gdje su ga držala neko vrijeme, nakon čega su mu vratila ključeve od vozila i stana, a novac zadržala”, navedeno je u saopštenju.

Operativnim radom na terenu i brzim reagovanjem pripadnika Policijske uprave
Bijeljina lica su identifikovana, pronađena i uhapšena, a oštećeno lice je hospitalizovano u Medicinskom centru Bijeljina.

“Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv lica G.T, S.J, S.P. i P.G. slijedi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična djela tjelesna povreda i iznuda”, navedeno je u saopštenju.

OBJAVLJEN SNIMAK PADA F-35! Trka za olupinom u Pacifiku, Kinezi odgovorili Amerikancima

Detalji krvave noći: Preko Fejsbuka dogovorili tuču