in

Uhapšen zbog krađe 40.000 KM iz auta, bježeći pregazio stopalo čovjeku

J.A. iz Bijeljine uhapšen je zbog sumnje da je ukrao 40.000 KM iz putničkog automobila folksvagen kedi u Modriči.

Iz Policijske uprave Doboj navode da je krađa izvršena u utorak, 3. avgusta, a da je J.A. uhapšen istog dana u poslijepodnevnim časovima u Ugljeviku.

Osumnjičeni je nakon izvršenja krivičnog djela prilikom bijega putničkim automobilom audi prešao preko stopala R.V. iz Modriče, prilikom čega mu je nanijelo tjelesne povrede, čime je počinilo i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je tokom noći između 25. i 26. jula u modričkom mjestu Skugrić iz mercedesa ukralo torbicu u kojoj su se nalazila lična dokumenta i bankovne kartice, nakon čega je zloupotrijebilo bankovnu karticu i na bankomatu u Modriči podiglo novac sa računa oštećenog u iznosu od 2.500 KM.

Iz dobojske Policijske uprave navode da je dosadašnjom istragom utvrđeno da je navedno lice izvršilo krivična djela teške krađe i krađe u saradnji sa još dva lica za kojima se traga.

“Lice J.A. je juče uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima teška krađa, krađa i izazivanje opšte opasnosti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, navodi se u saopštenju.

Maloljetnik ukradenim taksijem sletio s puta

Dodik: Sastanak sa Šmitom samo ako se o tome dogovore sve srpske stranke