in

Uhapšen Slovenac koji se dovodi u vezu s kilogramom kokaina pronađenog u Banjaluci

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, uhapsili su Slovenca Mitju K. kod kojeg su u autu pronašli “štek” sa oko 18.000 evra, pištolj i manju količinu supstance koja asocira na kokain, saznaju “Nezavisne”.

Kako nam je potvrđeno, on se dovodi u vezu sa kilogramom kokaina koji je u februaru oduzet u Banjaluci u naselju Borik u Banjaluci.

On je uhapšen u nastavku akcije “Market” nakon što su utvrdili da je ušao u BiH te su pod nadzorom postupajućeg tužioca Tužilaštva BiH preduzeli niz operativno – taktičkih mjera i radnji i u saradnji sa policijskim službenicima policijskih uprava Doboj i Istočno Sarajevo i MUP-om Kantona Sarajevo.

Kada su ga locirali policija ga je zaustavila na području Kantona Sarajevo, a prilikom pretresa vozila pronađen posebno izrađen prostor.

“M.K. je lišen slobode zbog sumnje da je počinilo krivično djelo organizovani kriminal, a u vezi sa krivičnim djelom neovlašten promet opojnim drogam i isti se dovodi u vezu sa kilogramom opojne droge kokain koja je oduzeta u Banjaluci od strane Uprave za organizovani i teški kriminalitet tokom realizacije operativne akcije ‘Market’. Istraga u ovom predmetu se nastavlja, a sve aktivnosti se sprovode po naredbama Suda BiH i pod nadzorom Tužilaštva BiH”, saopšteno iz MUP-a RS.

Ovo je teniserka osumnjičena za prevoz droge (VIDEO)

Crna Gora na prekretnici – Milo Đukanović ili….