in

Šarović: Sjetim se koliko se Dodik “sekirao” kada je mene smjenjivao Pedi Ešdaun

Foto: sdsrs.com

Neka se Milorad Dodik ne brine za Mirka Šarovića i moj patriotizam. Kad krene da brine, uvijek se sjetim Dodikove “brige” za Nikolu Poplašena, kada ga je visoki predstavnik smijenio prije 20 godina, kazao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović komentirajući Dodikove izjave da Šarović i Ivanić treba nešto da dobiju od Gabrijela Eskobara (Gabriel Escobar).

– Sjetim se i koliko se Dodik “sekirao” kada je mene smjenjivao Pedi Ešdaun i lišio svih prava građanima punih devet godina. Umjesto što se brine za mene, neka se brine za svoj narod da opstane i preživi u ovim teškim vremenima nerazumnih vođa kojima i sam pripada – poručio je Šarović.

Šarović je kazao da je Dodik izgleda čovjek koji sve zna, pa i to šta će opoziciji i pojedincima dati Eskobar koji još nije ni kročio u BiH niti je povukao bilo kakav potez.

– Dodik zna da dijeli lekcije svima, i Americi i Njemačkoj i Evropskoj uniji, i te lekcije možemo čuti svakog dana. Jedino ne zna ono što bi treba da radi, a to je da Republici Srpskoj i našem narodu omogući normalan i pristojan život, da im obezbijedi radna mjesta i da radi za opšti napredak Republike Srpske.

Umjesto osmijeha na licima naših građana, vidljive su svakodnevne brige zbog njegove nerazumne politike koju stavlja u oblandu lažnog patriotizma dok rijeke naših mladih ljudi kontinuirano napuštaju zemlju – istakao je predsjednik SDS-a.

Đoković realizovao bitan projekt u regionu

Bijeljinac Jasmin Ramić bronzani na Svjetskom prvenstvu u kik-boksu