in

PRVE SLIKE UHAPŠENOG POLICAJCA UBICE IZ PRIBOJA! Pobegao u Republiku Srpsku, lociran u Trebinju (FOTO)

Policajac I.A. (28) iz Priboja uhapšen je danas u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnju kontrole, u saradnji sa policijskim službenicima Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

I. A. (28) iz Priboja je policijski službenik Policijske uprave za grad Beograd, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Policijski službenici su danas u Trebinju locirali i uhapsili I. A, koji se sumnjiči da je, u noći između 20. i 21. maja oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem muškarcu koji je pao i, kako se sumnja, udario glavo m o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju.

Inače, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Užicu odredio je pritvor za tri osobe iz Priboja za koje se sumnja da su I.A. pomogli da pobegne u Bosnu i Hercegovinu.

Pritvor je određen pripadnici granične policije, devojci osumnjičenog, kao i njegovom rođaku i ocu, koji je policajac u penziji. Svo troje terete se za pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Vojska Srbije se razmešta na administrativnoj liniji Kosova i Metohije

Kosovska policija optužuje Srbe: Branili smo se