in

Prijateljica ubijenog Kulišića objavila potresan tekst, evo šta je otkrila o osumnjičenoj za ubistvo

Na društvenoj mreži Fejsbuk, prijateljica svirepo ubijenog Dobojlije Saše Kulišića, potresnim tekstom, oprostila se od njega.

U objavi, između ostalog, opisuje se Saša i to kakav je bio kao čovjek.

– Bio je veseljak, to je prvo što će svako reći o njemu, zračio je dobrotom, volio je sa prijateljima međusobno si raditi smicalice i bio je veliki radoholičar. O njemu nisam čula, a niti doživjela, ijednu negativnost. Kćerka Anastasija mu je bila miljenica, a onda je doživio da ga izdaju one do kojih je najviše držao. Ispravan i dobar otac, kao što je Saša bio nije zaslužio da ga žena i kćerka drogiraju mjesecima kako bi neometano mogle glumiti barabe (seljančure) po gradu, trošiti njegov novac na sramotan način, dok on omamljen spava kući – ističe se u objavi.

Horor u Bijeljini, muškarac preminuo u teretani – Poznat uzrok smrti
Horor u Bijeljini, muškarac preminuo u teretani – Poznat uzrok smrti
Takođe, u postu se spominje i osumnjičena za svirepo ubistvo Kulišića, njegova supruga, Andrea.

– Bila je djevojka koja je živjela u baraci, bez struje i pitke vode. Saša je bio dobrostojeći lik. Doveo ju je u vilu, dao joj aute, neograničeno novca, materijalno sve što nije mogla ni sanjati, putovanja, ljubav, stvorili su porodicu, i najvažnije – dao joj je svoje povjerenje. Ona je bila i više nego prosječna, dosta djetinjasta i ponašala se nezrelo. Uvijek sam komentarisala da će ju kćerka Anastasija prerasti u svim segmentima. Ali on je bio srećan s njom i mi smo ju prihvatali takvu. Bar se činio srećan – navodi se u objavi – navodi se, te se dodaje:

– Nijedno dijete ne bi trebalo biti iščupano iz svog doma, od svojih roditelja i sestre, svojih igračaka, haljina i pasa, a Sašina Teodora to jeste. I nije jedina, ima ih… ona je u jednom danu ostala bez cijele svoje porodice – kažu prijatelji u objavi.

Petrović ponovo zapošljava

Nijemci iz saobraćaja isključili autobus na putu za BiH: Ovo je olupina