in

Pretukli ga i opljačkali jer je odbio da plati drogu

Foto: Depositphotos

Policija u Banjaluci uhapsila je Derviša K. iz Viteza, dok se traga za S.M. zbog sumnje da su jednom banjalučkom hotelu pretukli oštećenog i nanijeli mu tjelesne povrede te mu uzeli oko 5.000 KM, kako bi mu naplatili narkotike koje su mu dali da konzumira.

Kako je potvrđeno za “Nezavisne”, sumnja se da su oštećenom navodno donijeli narkotike koje je odbio platiti te su ga tukli i uzeli mu novac i pobjegli. Terete ih za krivična djela razbojiništvo i omogućavanje uživanja opojnih droga.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 7. marta u saradnji sa policijskim službenicima Policijske stanice Vitez, preduzimanjem operativnih mjera i radnji, lišili su slobode lice inicijala D.K. iz Viteza, a za licem inicijala S.M. se traga, jer za isto postoje osnovi sumnje da je zajedno sa licem D.K. počinilo navedena krivična djela”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da ih tetere da su 5. marta u prostorijama hotela u Banjaluci, nad oštećenim licem počinila krivično djelo razbojništvo i uzeli oko 5.000 KM.

“Oštećeno lice je zadobilo tjelesne povrede. Takođe, sumnjiče se da su oštećenom omogućili da uživa opojnu drogu”, navodi se u saopštenju.

D.K. je juče predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Sanja Marinković otvorila dušu: Ja sam emotivna sponzoruša

U Banjaluci gorivo premašilo tri KM