Policija iz Kozarske Dubice, nakon trosatne potrage, spasila je bračni par iz Hrvatske, sa dvogodišnjim djetetom, koji su se izgubili na području Kozare, pri čemu im se i vozilo zaglavilo u blatu.

Porodica je pronađena živa i zdrava, bez ikakvih povreda.

– Policijskoj stanici Kozarska Dubica 22. februara oko 14.40 sati prijavljeno je da se na području te opštine izgubila porodica iz Hrvatske i to tako što ih je navigacioni sistem u vozilu usmjerio na nepristupačan teren na području Kozare – rekla je portparolka PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona kaže da su patrole policije odmah krenule u potragu za porodicom, zajedno sa lugarima dubičkog Šumskog gazdinstva. Prateći šumske znakove, nakon trosatne potrage, porodica je locirana u mjestu Maglajci na Kozari. Radilo se o bračnom paru sa dvogodišnjim djetetom kojima je i vozilo bilo zaglavljeno. Pronađeni su živi i zdravi nakon čega su transportovani do Kozarske Dubice.

– Policijski službenici su ponovo nesebičnim djelovanjem spasili ljudske živote, pokazujući da su u stalnoj službi naših građana, ali i stranih državljana koji borave na našem području – rekla je Alendarević.

Izvor: AvazIzvor:
Share.