Dobojska policija i dalje sklapa sve kockice brutalnog ubistva Saše Kulišića (46), koji je potresao region, a za koji su osumnjičeni njegova supruga Andrea Kajganić (32), te njen mladi ljubavnik Dražen Lazarević (19).

Prvi rezultati istrage ukazuju da su se Andrea i Dražen odlučili na zločin kako bi mogli da nastave svoju ljubavnu vezu za koju je, kako nezvanično saznajemo, ubijeni nedavno i sam saznao. ATV je danas objavio i fotografiju osumnjičenog za monstruozno ubistvo.

Ne isključuje se mogućnost da iza svega stoji koristoljublje, odnosno da su osumnjičeni željeli da se dokopaju Kulišićeve imovine, uvjereni da će im ostati njegova kuća, posao…

Kulišićevo tijelo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan za drvo, kanapom i selotejp trakom.

Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Danas je u Doboj stigao i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS-a i u toku je potraga za nožem kojim je na svirep način ubijen Saša Kulišić.Izvor:
Share.