in

Otmica u Doboju: Zlostavljali sugrađanina dok se nije onesvijestio

Osobe Z.B., S.P. i A.S. iz Doboja uhapšene su zbog sumnje da su sugrađanina B.F. oteli i zlostavljali dok nije ostao bez svijesti, rečeno je iz Policijske uprave Doboj.

“Naime, osumnjičeni su otetoga silom ubacili u automobil i tokom prevoženja do jednog lokaliteta na području grada Doboja S.P. i A.S. su istom zadali više udaraca rukama i nogama po raznim dijelovima tijela”, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, kad su stigli na lokaciju S.P. i A.S. su upotrebom sile držali oštećenog dok je Z.B. izvršilo skidanje odjevnih predmeta sa istog, nakon čega mu je ruke vezalo plastičnim jednokratnim vezicama, a potom mu upotrebom skalpera nanijelo više povreda po cijelom tijelu.

“Nakon što je žrtva izgubila svijest, navedene osobe su se udaljile sa lica mjesta u nepoznatom pravcu ostavivši oštećenog u besvjesnom stanju”, dodaje se u saopštenju.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres stana kojeg koristi Z.B. prilikom čega su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, manja količina opojne droge i municije”, navodi se u saopštenju.

“Iz Policijske uprave su rekli da su navedene osobe predate u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj”, zaključuje se u saopštenju.

Dodik ispunio obećanje i zapevao usred Predsedništva BiH: Srpkinja je mene majka rodila

Kurtijev debakl, nije se pojavio pred medijima