in

Narodni front Jelene Trivić dobio poslanika, stigao iz PDP-a

Radislav Dončić, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, napustio je ovu stranku, i svoj dalji politički anganžman nastaviće u Narodnom frontu Jelene Trivić.

Dončić je na svom Facebook profilu napisao da mu je to jedna od najtežih odluka u životu te da PDP napušta poslije 23 godine provedene u toj partiji.

“PDP je partija kojoj sam bio predan i uz koju sam radio i djelovao kako za dobrobit grada iz kojeg dolazim, tako i Republike Srpske. Međutim, dešavanja od juče i ona od prethodnih mjeseci su me navela na to da svoj politički rad nastavim u drugoj partiji. PDP smatram istinskom opozicionom partijom ali se na ovom putu po malo izgubio. Javnosti je jasno na šta mislim, tako da neću dalje. Svoj dalji politički rad nastavljam u Narodnom frontu Jelene Trivić, za koju smatram da je na pravom putu, odnosno, istom onom kojem i ja težim –istinska borba protiv režima”, napisao je Dončić na svom Facebook profilu.

On je naveio i da ne želi nikakve kompromise sa režimom kojem je “draži Milanović od Vučića, koji je ogrezao u korupciji, koji je Republiku Srpsku pretvorio u partiju, a sve one koji nisu za SNSD, primorao da napuste Srpske”, zaključivši da nema nikakvog kompromisa sa takvim ljudima.

Tragedija u Hrvatskoj, poginuo svjetski poznat reli vozač

Stanivuković doveo građane da brane gradsko zemljište (FOTO, VIDEO)