in

Narodni front Jelene Trivić dobio još jednog poslanika

Željko Dubravac, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske napustio je DNS i prešao u Narodni front koji je nedavno osnovala nekadašnja potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Trivićeva je na Facebook-u objavila da je narodni poslanik Željko Dubravac, donio odluku da se pridruži ideji Narodnog fronta.

“Željko Dubravac, borac Vojske Republike Srpske, sportista, je neko ko je uvijek bio na frontu odbrane naroda i to je najbolje pokazao 2020. godine kada je stao na crtu režimu kao kandidat opozicije za načelnika opštine Čelinac, u čemu smo ga podržali svi mi iz opozicije i okupili se oko njegove kandidature. U Narodnu skupštinu je ušao na osnovu opozicione retorike koju je DNS tada gromoglasno propagirao. Nakon izbora, DNS se bez objašnjenja svojim biračima, priklonio vladajućoj koaliciji čime su narod, odnosno glasači DNS najgrublje prevareni”, naglasila je Trivićeva.

Dodala je da je Željko neko ko je odlučio da ne iznevjeri one koji su mu poklonili povjerenje, odlučan da svoj politički put nastavi u Narodnom frontu.

“Kroz svoje diskusije u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokazao je jasno šta misli o režimu predvođenom SNSD i drago mi je što zajedno krećemo ovu priču”, zaključila je Trivićeva.

Dodik: BiH neće imati viznu liberalizaciju sa tzv. Kosovom

Pronađeno tijelo žene u Laktašima