in

Minić: Volio bih TV duel sa Crnatkom, Markovićem i Petrovićem, da ih pitam par stvari

Savo Minić, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, rekao je za ATV-a ad bi volio da ima TV duel sa Igorom Crnatkom, šefom kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i Slavišom Markovićem, poslanikom PDP-a u Narodnoj skupštini koji ga, kako kaže, stalno proziva za Bijeljinu, a toj grupi je i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

„Baš bih volio, da ih samo pitam par stvari, da ih pitam da li je moguće da prave dramu u Bijeljini, koja je, kada je u pitanju mehanizacija, privreda, jača od Banjaluke. Imaju struju, telefon, vlast, budžet, imaju sve. A 2014. godine mi u Šamcu nemamo struje, nemamo ništa, voda je do semafora. Na drugoj strani, u Bijeljini ne možete naći rupu“, poručio je Minić u emisiji ATV-a Tet-a-teT.

Na pitanje kako komentariše prozivke da nakon posljednjeg nevremena, kako ministar, nije obišao svoju opštinu Šamac, Minić odgovara da je to bolest aktuelnog načelnika Đorđa Milićevića koji ga već sedam godina spominje.

„Narod će sljedeće godine na izborima reći šta misli o tom radu. Navodi da ja ne mogu ništa da uradim a kada je dolazio na vlast rekao je da ima rješenje, kojekakvih čuda, nema šta nije obećavao. Sad je sve to oštra nula i manje od toga. Mi znamo šta smo uradili u Šamcu, znamo koji su to objekti koji oni danas imaju probelm da okreče a ne da nešto takvo naprave“, istakao je Minić.

Šveđanin sa lažnom dozvolom pilotirao 13 godina, prevezao milion putnika

Đoković siguran protiv Norija, Srbija u polufinalu Dejvis kupa