in

Kondić prešao kod Trivićeve: Još jedan odbornik PDP “pojačao” Narodni front

Lider novoformiranog Narodnog fronta, Jelena Trivić, pohvalila se još jednim pojačanjem u svojim redovima, a to je dosadašnji odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka, Nemanja Kondić.

Sasvim očekivana odluka! Sa Nemanjom i dalje na istom putu borbe protiv režima, a Narodni front dobija još jedno pojačanje u Banjaluci, objavila je Trivićeva na Fejsbuku.

Na svojoj stranci Trivićeva je, takođe, pustila cijelu objavu Nemanje Kondića u kojoj je on obrazložio odluku da pristupi Narodnom frontu.

– Svoj put nastavljam uz Jelenu Trivić i Narodni front! Ovo je jedna od onih odluka koje su očekivane, ali nakon jučerašnjeg dana odluka koju uopšte nije bilo teško donijeti. Prije nego što me bilo ko zbog ove odluke nazove papkom i izdajnikom, želim da kažem da su papci I izdajnici oni koji mijenjaju politički kurs, oni koji prave kompromise sa režimom i prave talove sa lokalnim moćnicima zarad ličnih interesa, ali i oni koji to podržavaju – napisao je Kondić.

On je dodao ga niko ne može nazvati ni preletačem, jer, kako je naveo, nije „preletio“ već otišao putem na osnovu kojeg je dobio mandat odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

– Putem borbe protiv režima koji je čvrsto trasirala Jelena Trivić i putem na osnovu kojeg je i gradonačelnik Draško Stanivuković dobio mandat, ali je očigledno da su on i interesna grupa okupljena oko njega sa tog puta skrenuli – naveo je Kondić.

Poskupljuje gorivo u Srpskoj

Ne odlažite kišobrane, za vikend kiša i snijeg